BEMIDDELING

BEMIDDELING VAN UW SCHIP

Natuurlijk heeft u eraan gedacht uw schip zelf te verkopen of zelfs geprobeerd. Het is tegenwoordig erg eenvoudig op internet een advertentie te plaatsen waarop kandidaten zullen reageren. En dan?

De klant wil het schip komen bekijken, daarna vaak een proefvaart en komt later met zijn/haar partner nog een keer kijken en informeren en u heeft al zo weinig tijd.

Stel dat 12 kandidaten of meer zich melden … Meestal wil de klant dat er ook nog een expert het schip komt bekijken en beoordelen. Wederom een proefvaart, het schip moet meestal gekraand worden om het onderwaterschip te bekijken.

En tenslotte wordt er nog onderhandeld over de prijs van het schip en hoe om te gaan met eventuele tekortkomingen van het schip ? Wie betaalt welke kosten ? Er zal een koop- / verkoopcontract moeten worden opgesteld en getekend; en niet onbelangrijk, de koopsom zal op uw bankrekening moeten worden bijgeschreven etc etc.

Bovenstaande is slechts een voorbeeld hoe de verkoopprocedure op een normale manier zou kunnen gaan. Kortom, het kost u veel werk, tijd, energie en know how om uw schip aan juiste kandidaat koper te verkopen en daar heeft u niet altijd even veel zin in of tijd voor en juist die werkzaamheden en andere, kan en wil MD Jachtbemiddeling u graag uit handen nemen.

UW EXPERT IN VERKOPEN

MD Jachtbemiddeling heeft jarenlange ervaring in de verkoop van allerlei verschillende type schepen; heeft de juiste know how, kent de procedures, werkt met de juiste koop / verkoopcontracten, adverteert op diverse (inter-) nationale sites, bladen & beurzen, kent de juiste HISWA erkende onafhankelijke experts etc.

Mocht u besluiten uw schip via MD Jachtbemiddeling te willen laten verkopen, dan zal ik u vrijblijvend de nodige informatie & formulieren sturen. Tevens kunnen we op korte termijn een afspraak maken om kennis te maken en uw schip te komen bekijken en te fotograferen.

Mocht u meer informatie wensen of een afspraak willen maken, graag even bellen of mailen.